Ρυτίδες

Peeling Νέας Γενιάς - Ρυτίδες

Το Christie’s Aesthetics Derma Clinic σας παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναδόμησης και αντιμετώπισης των ατελειών του δέρματος με Peeling Νέας Γενιάς

Περισσότερα

Ραδιοσυχνότητες RF

Οι RF ραδιοσυχνότητες αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει στο τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για τη σύσφιξη και διαμόρφωση του προσώπου και του σώματος χωρίς νυστέρι!

Περισσότερα

Fillers Υαλουρονικού Οξέος

Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένας βλεννοπολυσακχαρίτης που υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και αποτελεί συστατικό ενυδάτωσης συμβάλλοντας στην καλύτερη σύνδεση των ινών του κολλλαγόνου και της ελαστίνης.

Περισσότερα

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Εξαιρετική θεραπεία ανανέωσης, αναζωογόνησης και καθαρισμού του προσώπου!

Περισσότερα

Fractional Laser CO2

Το fractional laser CΟ2 αποτελείται από την πλέον σύγχρονη τεχνολογία στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής διορθώνοντας τις ατέλειες και προσφέροντας ανάπλαση, αναζωογόνηση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Περισσότερα

Hifu

Κορυφαία θεραπεία αντιγήρανσης, ανόρθωσης και σύσφιξης του προσώπου!

Περισσότερα

Botox

Το Botox είναι ένα φάρμακο που παράγεται από μία φυσική πρωτεΐνη – νευροτοξίνη, τη βοτουλινική τοξίνη και αποτελεί μέθοδο «σβησίματος» των γραμμών έκφρασης που προκαλούνται κατά τις εκφράσεις του προσώπου (συνοφρύωση, γέλιο ή άλλες εκφράσεις) ανάμεσα στα φρύδια, στο μέτωπο, στο άνω χείλος, στη βάση της μύτης, γύρω από τα μάτια («πόδι της χήνας») και τον λαιμό.

Περισσότερα

Άλλες Υπηρεσίες

Αποτρίχωση

Θεραπείες Προσώπου

Θεραπείες Σώματος

Διατροφική Υποστήριξη