Ραδιοσυχνότητες RF

Οι RF ραδιοσυχνότητες αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο υπάρχει στο τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για τη σύσφιξη και διαμόρφωση του προσώπου και του σώματος χωρίς νυστέρι!
Οι θεραπείες του προσώπου στόχο έχουν τη γένεση του κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στο χόριο. Η ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων RF θερμαίνει το χόριο και τα υποδόρια στρώματα ταυτόχρονα, αναγκάζοντας τις υφιστάμενες ίνες κολλαγόνου να συσπαστούν επιτυγχάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την επιθυμητή σύσφιξη του δέρματος. Επιπλέον, η ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων RF αυξάνει τον μεταβολισμό των ινοβλαστών, οι οποίοι παράγουν διαρκώς νέες ίνες κολλαγόνου επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια.
Η ραδιοσυχνότητα επικεντρώνεται μόνο στην περιοχή που εφαρμόζεται χαρίζοντας άμεσα και ορατά αποτελέσματα.
Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν τη μόνη μη χειρουργική μέθοδο που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει τις ρυτίδες, θερμαίνοντας τους ιστούς του προσώπου. Με την αύξηση της θερμοκρασίας οι ίνες κολλαγόνου συσπώνται και δίνουν μια άμεση εικόνα σύσφιξης του δέρματος.
Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας με RF Ραδιοσυχνότητες;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με RF Ραδιοσυχνότητες είναι:

  • Βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου
  • Σύσφιξη του δέρματος
  • Μείωση του διπλοσάγονου
  • Λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Μείωση πρηξίματος και της σακούλας γύρω από το μάτι

Οι ραδιοσυχνότητες RF συνίσταται να επαναλαμβάνονται μια φορά την εβδομάδα με μέσο όρο τις 4-6 συνολικά θεραπείες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά.
Η θεραπεία με τις Ραδιοσυχνότητες RF μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες όπως τη μη ενέσιμη μεσοθεραπεία και το Hifu Προσώπου.

Άλλες Υπηρεσίες

Αποτρίχωση

Θεραπείες Προσώπου

Θεραπείες Σώματος

Διατροφική Υποστήριξη