Νήματα Προσώπου

Τα Νήματα Προσώπου παρέχουν όλα τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του συμβατικού lifting χωρίς χειρουργείο και χρόνο αποθεραπείας!
Τα Νήματα είναι μία μη επεμβατική θεραπεία για πρόσωπο και σώμα που εφαρμόζεται σε άνδρες και γυναίκες και στόχο έχουν την αποκατάσταση της χαλάρωσης του δέρματος που έρχεται με τα χρόνια.
Ανάλογα με το τι θέλουμε να πετύχουμε εφαρμόζονται είτε Αναπλαστικά Νήματα PDO ή Νήματα Άμεσης Ανάπλασης COG.
Αναπλαστικά Νήματα PDO
Τα Αναπλαστικά Νήματα PDO δεν ανασηκώνουν αλλά βελτιώνουν την ποιότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος μέσω της βιοδιέγερσης.
Νήματα Άμεσης Ανάπλασης COG
Τα Νήματα Άμεσης Ανάπλασης COG ανορθώνουν άμεσα το πρόσωπο ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες να παράξουν νέο κολλαγόνο εσωτερικά. Τα Νήματα COG διορθώνουν τη χαλάρωση και αποκαθιστούν τη σφριγηλότητα του δέρματος. Ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής που θα εφαρμοστεί η θεραπεία εξαρτάται και ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν. Τα νήματα είναι πλήρως απορροφήσιμα.
Σε ποιες περιοχές μπορούν να εφαρμοστούν τα Νήματα Προσώπου;
Τα Νήματα Προσώπου μπορούν να εφαρμοστούν στις σακούλες των ματιών, στις παρειές, στα χείλη, στο οβάλ του προσώπου, τον λαιμό και το ντεκολτέ.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της μεθόδου;

Αποτελέσματα:

  • Lifting/ ανόρθωση του προσώπου
  • Σύσφιξη
  • Διόρθωση χαλάρωσης
  • Δεν απαιτούνται χειρουργικές τομές και ράμματα και επομένως δεν αφήνει ουλές ή σημάδια
  • Φυσική ενίσχυση κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος με αποτέλεσμα τη σημαντική χρονική διάρκεια των αποτελεσμάτων

Τα Νήματα Προσώπου μπορούν να συνδυαστούν με Botox, Fractional Laser CΟ2, μη ενέσιμη μεσοθεραπεία και peeling νέας γενιάς προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα και η διάρκεια του.

Άλλες Υπηρεσίες

Αποτρίχωση

Θεραπείες Προσώπου

Θεραπείες Σώματος

Διατροφική Υποστήριξη